Laden Evenementen

Aankomende Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

augustus 2019

Festa Major / Fiesta Mayor

18 augustus - 27 augustus

Het Festa Major is (ofwel het feest van Sant Bartelomeo) is het feest waar heel Sitges naar uitkijkt. Vooral op 23 en 24 augustus zijn er parades, processies en feesten. Ook worden er Castells gebouwd (menselijke torens) en Sardana's gedanst. De processies gaan met veel vuurwerk gepaard, dus zorg dat je niet je beste kleren aan hebt als je langs de kant staat; je hebt grote kans dat er nadien brandgaatjes in zitten. Het spectaculairste onderdeel is de vuurwerkshow (op 23 augustus, 23:00 uur) boven…

Meer weten »

september 2019

Internationale Bears-week

1 september - 11 september

De 'beren' hebben hun eigen gay-pride in Sitges in de eerste en tweede week van september tijdens de 'Bears week". Er zijn verschillende feesten een evenementen. De straten rond Carrer Tarrida staan staan 's avonds vaak bomvol. Op de paseo aan zee wordt een 'bears-village' neergezet. Meer info: www.bearssitgesclub.org Het programma voor de bearsweek 2018 zal in de loop van het jaar te te vinden zijn op: http://www.gaysitgesguide.com/event/sitges-bears-week/ Van 4 t/m 11 september zullen de meeste activiteiten plaats vinden.

Meer weten »

Santa Tecla, het kleine Festa major

17 september - 25 september

Elk jaar in de derde week van september, Het feest van Santa Tecla, met vuurwerk, processies, sardanas en andere activiteiten.

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen