Ferry service tussen Barcelona en Sitges

Met ingang van 2015 (voorjaar of de zomer) vaart er een ferry tussen Barcelona en Sitges. Deze ferry die door Blue Mar wordt geëxploiteerd, vaart vanaf het centrum van Barcelona (Moll de les golondines, aan de voet van het Columbusmonument) naar de haven van Sitges. Vanaf daar vaart er een shuttleservice naar het strand La Ribera (ter hoogte van hotel Subur)

Het is de bedoeling dat de ferryservice naar Barcelona zes keer per dag vaart (om de twee uur tussen 08.30 en 20.30). De shuttle tussen de haven en het centrum van Sitges zal om de 40 minuten varen tussen 8.00 uur en 23.30.

De tickets voor een retourtje naar Barcelona zullen meer kosten dan de bus of treinkaartjes, maar minder dan de kosten van een auto als je benzine, tol en parkeerkosten meerekent, aldus Blue Mar.

ferry

http://blue-mar.com/time-schedule/

5 gedachten over “Ferry service tussen Barcelona en Sitges”

  1. Ik hoop dat het inderdaad nog steeds doorgaat. Na maart heb ik er niets meer over gehoord. Bij mensen die in de haven werken is het ook nog erg onduidelijk. We wachten af… Soms kunnen zaken in Spanje ook opeen wonderbaarlijk snel gaan 🙂

    1. Ik heb inderdaad gehoord en gelezen dat het doorgaat. Er is ook een overeenkomst gesloten met de haven en de burgemeester van Sitges was daarbij betrokken. Toch heb ik nog geen aanvullende info gevonden, zoals een startdatum of timetable, via de haven of op de website van BlueMar ferries.

     Ik hou het in de gaten en als ik meer informatie heb, zal ik er een nieuw bericht over plaatsen op deze site en de FB-pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.